Cooper Joseph Studio’dan Yazar evi

Cooper Joseph Studio, Newyork’un Ghent bölgesinde, çalışırken yazarlık gibi sükunet isteyenler işlerde kullanılması amacına yönelik bir kır evi tasarladı.

‘The writer’s studio’, tek kişilik bir çalışma, okuma ve müzik dinleme mekanı.

Evin bir yüzü açık bir alana bakarken, sık ağaçlara dönük diğer yüzü ormanın derinliklerindeymiş izlenimi uyandırıyor.

Ev, özellikle doğal ışığın gün içerisindeki açısından en verimli şekilde faydalanılmak üzere konumlandırılmış. İç mekan, şık ve son derece düzenli tasarlanmış ve ceviz ağacıyla döşenmiş.

Sade ve şık görünümüyle ‘The writer’s studio’, sessiz ve sakin bir kaçış alanı isteyenler için kusursuz bir çalışma ortamı sunuyor.

||||| 0 ! |||||

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


*