Doyle Collection’dan Ginza Restoran

Doyle Collection, Japonya’nın Tokyo şehrindeki Ginza bölgesinde açılan yeni bir restoranın tasarımını yaptı.

Müşterinin ihtiyaçları doğrultusunda, Doyle Collection orijinal malzemeler kullanarak yüksek kalitede ve saygınlıkta bir iç mekan oluşturdu.

Taş duvarlar yerine, özel imalat düz bir panel ile farklı granül desenli yekpare tahtalar kullanıldı. Simetrik yerleştirmeler ve yapıştırılmış paneller, mermer görünümü ile ağacın sıcak hissiyatını birleştiriyor. Paneller, üç farklı şekilde boyandıktan sonra ahşap dokularını kaybetmeden cilalanmış. Böylece tasarımcılar, ortaya yeni bir materyal çıkarmayı başarmışlar.

Dekorasyonda Oya taşları (Japonya’da kullanılan geleneksel bir taşçeşidi) parlak ahşap paneller ile kontrast oluşturacak şekilde kullanılmış. Ahşap dolapların kapakları ve yüzeyleri ‘Naguri’ adlı geleneksel bir teknik ile kıvrımlandırılmış.

Özel yemek odası yarı saydam taşlarla döşenmiş, karelere bölünmüş ayna efektli köşeli borularla zenginleştirilmiş.

Seçkin taşlarla bezeli bu atmosferde kendinizi müthiş bir enerji ile çevrili hissedeceksiniz.

||||| 0 ! |||||

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


*