395 Page Mill by Studio O Plus A

Studio O+A designed a variety of spaces on the first floor of AOL’s office building in Palo Alto, California.

The location of AOL’s new West Coast headquarters is 395 Page Mill Road in Palo Alto. With the spaces including, a coffee shop, a gym, a tech incubator and a public lobby, the complex and adjoining outdoor areas have been turned into a “campus”.

Crafted in an urban-rustic style, selection of warm wood finishes have created a visual continuity in all different enterprises together with just enough variation to keep the eye – and mind – engaged.

All different companies and buildings departments have varying points of intersection in common areas to create communal energy, in essence to grow a little city at one location: organic, vital and adaptable to change.

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*