Asona Benelux BV by I LOVE ARCHITECTURE

Project: Asona Benelux BV Office building and warehouse

Architect: I Love Architecture

Client:Asona Benelux BV 

Location:
Amsterdam, Netherlands

Photographs
Allard van der Hoek

i-LOVE-ARCHiTECTUREDAN-Asona-Benelux-BV-Ofisi-11

The building consists of a warehouse storage area enclosed with concrete panels, with a glass box that sits on top where the offices are located.

i-LOVE-ARCHiTECTUREDAN-Asona-Benelux-BV-Ofisi-19

The client wanted to maximize the storage space, however, the buildable area on the lot is limited by underground pipes. In order to maximize the amount of storage space, they decided to build the office on top. The result was not only the storage capacity of the warehouse was maximized, but also the quality of office space has been greatly enhanced by a fantastic view of the Amstel River and the pastures beyond.

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*