Casa La Roca

Architecture: Parque Humano
Location: Valle de Bravo, Mexico
Photographs: Paul Rivera, ArchPhoto

For the concept of this project we have taken advantage of triangular character of the plot, the slope of the land and the views towards the Cerro Gordo’s Natural Reserve.

The house is developed in two volumes separated by a garden and connected by a bridge. From here, the stairs lead to the main access. Within the first volume, we have place on the ground level the living and dining space and the kitchen; bedrooms were placed in the second level. The subsequent volume hosts a working studio, facing the inner court. Each spaces has a proportion and a characteristic relation with the adjacent space, as well as arelation with the existing Landscape.

To see more pictures take a look at our gallery;

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*