Casa Sulla Morella by Studio Cittaarchitettura

Italian practice Studio Cittaarchitettura have designed Casa Sulla Morella, located on the borders of the county of Castelnovo di Sotto, between the stream Morella and a Roman road in Italy.

Contemporary and elegant yet simple style with sleek lines meet in Casa Sulla Morella to the best the natural contributions that, because of the geometry of the porch, ample surfaces of the south glass door, the house gets anvantages of the “winter sun” and protection from the “afternoon summer sun”.

The house is equipped with sustainable systems that include solar panel and automatic tempreture stabilizing system, the automatic turning off of the lights in empty places, the checked generation of warm water for sanitaries, solar panels with photovoltaic system and rain water picking systems.

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*