Casa Vasquez by Consultores Creativos

Ladscape and architecture practice Consultores Creativos have designed the Casa Vasquez residence in Sabaneta, Antioquia, Colombia.

The dwelling’s plan is designed according to the topography of the mountain, located exactly where the owner imagined. The house creates a small courtyard enclosure a house where the project was developed in parallel with level dimensions.

House has a parking lot of two cars, service areas (kitchen, utility room), social areas (room, dining room), entertainment room, study (terrace), a master bedroom (bath vestier terrace) guest room.

Casa Vasquez is full of visuals, vegetation, mountains, and charming of different weathers during the year.

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*