Celio Apartment by Carola Vannini Architecture

Carola Vannini Architecture have designed this luxurious apartment project, located close to the Colosseo area in Rome, Italy.

The space toward the outside landscape, generated a design characterized by light and airy rooms. Several windows have been reopened and the interior distribution has been changed in order to create multiple perspectives.

Two white sliding-glass doors allow the kitchen to be open or closed, separated from ceiling and floor with continuous LED lights.

The furnitures were designed by the architect of the house. Minimalist style creates a balance with the interior architecture. A wooden floor that extends from the interior space into the balcony and creates a direct relation to the exterior area.

The master bedroom is naturally lit by two big windows and has a nice banked relaxation area, coated with grey resin. The master bathroom has the same colors and geometries as the bedroom.

The guest bedroom is also used as a gym area, relaxation, exercise and free-time spaces alternate.

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*