Fuel Station & McDonalds by Giorgi Khmaladze

Architect Giorgi Khmaladze has designed a McDonalds and Fuel Station in Batumi, Georgia.

Located in a central site, the structure was designed to fit the modern silhouette of the city, Batumi. All programs are compressed within the complex.

Vehicle services and dining are isolated from one another, both physically and visually so that all operations of fuel station are hidden from the view of the customers of the restaurant.

Most of the supporting and utility spaces are grouped and located on the ground level to be close to all technical access points.

Part of the dining space offers view towards outside water features, while the rest seamlessly transitions into open air patio on the upper level. The vegetation layer, which covers the cantilevered giant canopy of the fuel station adds natural environment and acts as an “ecological shield” for the terrace.

 

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*