House Hafner by Hornung and Jacobi Architecture

Hornung and Jacobi Architecture have designed House Hafner, a residence located in the countryside next to a forest in Southern Germany. On a blind alley, the house is benefiting from the views of the woods and valley.

The residence has a high level of privacy, provided by the natural protection of the environment, allowing an open living configuration possible.

Remodeling of the topography with a given height difference of three meters inspired the choreography and orientation of the building with a feeling of an abtract mass.

The house is designed for a couple with an independent area for guests and is divided into two parts. An introverted area with openings following the surrounding typology of the neighborhood and an extroverted zone that faces the forest and the beautiful view of the valley, interpreted as an extension of the open living area.

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*