Jack Nicklaus Golf Club by Yazdani Studio

L.A. Based architecture office Yazdani Studio have designed the Jack Nicklaus Golf Club in Incheon, South Korea.

Jack Nicklaus Golf Club Korea is a 50,000 square foot clubhouse offers tranquil views of the ocean and the nature preserve presenting itself as the centerpiece of the development.

Situated in an oasis bordered by the rapidly developing skyline of Songdo, the building’s planning is designed in the style of Feng Shui, which leads visitors through a carefully choreographed series of visuals connections to the surrounding landscape.

Undulating roof creates a dynamic visuals and openings between the structure allow for light to enter into the space.

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*