L House by Architects Collective

Architects Collective has designed a living space surrounded by the brilliance of natural light on the outskirts of a small settlement in the South of Austria’s Burgenland region.

The traditional and typical L-shaped floor plan of the region was developed further in an imaginative and thoughtful way advancing modern home, energy and living concepts.

Glass areas create plenty of natural light and extend the living space visually into the garden and the hills behind it.

Upper level is divided into a bedroom and a living-dining-kitchen zone.

The L-House is an avant-garde architectural gem that merges the needs of it’s residents with the environment and the design quality, sustainability and functionality.

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*