L23 House by Pitagoras Arquitectos

Pitagoras Arquitectos designed the L23 House in Guimaraes, Portugal.

The house has two levels due to the accentuated diference between the street elevation. The new platform receives the visitor on a large paved outdoor space, which contributes decisively to the volumetric characterization of the building.

The bedrooms are organized in a sucession of spaces open to a balcony over the patio. In the suspended volume is located an ample space for common use, with different living areas (work, study, reading, leisure…), and also a small gym connected to the indoor pool on the ground floor.

On the ground floor, the program is distributed over the two volumes: one for the pool and the locker room; and the other for the social and services areas.

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*