Lake Como Villa by Studio Marco Piva

The villa, situated in the suggestive location of Como Lake of Italy, consisted of the internal and external renovation of the lot and its interior design by Studio Marco Piva.

The aim of the design is the harmonization between residence and nature.

The house is fully renovated from replacing the existing roof to the pavement, balconies and terraces outside. The conformation of suitable substrates for indoor flooring and the shaving of all internal and external walls, with demolition of all the boards to construct interior walls of adequate thickness.

The key element of the project has been to develop a continuity between the formal structure and its framework, privileging light colors and natural materials in harmony with the surrounding green areas, for a pleasant, cozy and elegant global scene.

At the end, the residential has been turned in to a welcoming, pleasant, scenic and amazing place with family or friends.

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*