Lemperle Residence by Jonathan Segal

Architect Jonathan Segal designed the Lemperle Residence on a pie shaped oceanfront lot in La Jolla, California.

The ocean front residence promotes an outdoor connection through the use of expansive glass and deck areas.

Entirely built of concrete, steel, and walnut the home combines warmth with a extremely clean lines.

The house is almost entirely powered by highly efficient solar panels, although the house is concealed very well. Cross ventilation provides all of the cooling needs, while heating needs are provided through high efficiency in floor heating throughout.

The basement maximizes allowable floor area with lighting provided by glass flooring and light wells.

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*