Skate Park House by LEVEL architects

Japanese practice LEVEL architects designed the ‘Skate Park House’, skate bowl with an integrated musical studio nook next to an open entrance courtyard, allowing for future expansion, located in a quiet neighborhood in the Shibuya Ward of Tokyo.

A room with a skating venue and piano room is designed to easily transform into a seating area and stage.

Large windows and skylights connecting to exterior courtyards bring natural light into every space with a secondary staircase leading to the rooftop deck. The top storey contains the master bedroom with a change in material scale.

Large timber boards are lined on the walls and floor, contrasting with the bright blue tiles of the bathroom.

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*