Skinspace by AND

Korean architects of AND atelier created this original house for an artist in Gyeonggi-do province of South Korea.

Wooden boards on the southern facade fluently merge into interior and subsequently create external facing of the northern façade, creating a series of openings that permit views acrossand also lets natural light to pass into the double height studio and to the living quarters behind.

The main living space utilizes a two storey full height and creates a gallery for art exhibition and at the same time an atelier for the artist. Sanitary facility and a small kitchen with a dining area are located close to the entrance, linked by a staircase with the bedroom on the upper level.

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*