Unilever Office by Camenzind Evolution

Architect: Camenzind Evolution
Location: Schaffhausen, Switzerland

Camenzind Evolution, Zurich-based architecture studio created one of the most inspiring interiors for an office space, the headquarters of Unilever in 2011. The project is situated in Schaffhausen, Switzerland and covers the surface area of 2,300 m2 of usable offices.

Diversity of colors and textures, simplicity and style of the interior finishes resulted into a very healthy and exciting work environment which is representing company’s creative business approach to any visitor from the first glimpse.

Work areas consists of various zones which are reflecting different work tasks, Focus Zones for individual concentrated working, Connect Zones for collaboration and communication, Vitality Zones to socialize and revitalize, and Quiet Zones to increase workers comfort and well-being.

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*