Facebook’un Yeni Ofisi’nin Neye Benzediğini Merak Edenlere…

Proje Adı:Facebook’un Yeni Ofisi
Yer:Palo Alto, CA
Mimarlar: Studio o+a

Facebookun-Yeni-Ofisinin-Neye-Benzedigini-Merak-Edenlere-2

Palo Alto, California’daki Facebook’un yeni ofisi Studio o+a tarafından tasarlandı.Çalışanlar için en iyi ortamı sağlamak adına studio o+a herkesle birebir görüşmeler yaptı.Farklı departmanlardan gelenözel isteklerüzerine onlara ihtiyaçlarına yönelik ayrı mekanlar tasarladı..

Facebookun-Yeni-Ofisinin-Neye-Benzedigini-Merak-Edenlere-19

Ayrıca bedava yiyecek içecek olan mikro-mutfak dedikleri bir bölüm de mevcut. Sirketi taze bırakmak adınaçalışanlar duvarlara diledikleri gibi yazılar yazabiliyor, sanat icra edebiliyor ve mobilyaların yerlerini rahat ettikleri şekilde değiştirebiliyorlar. “Oradaçalışsaydım, mobilyalarımı Mark Zuckerberg’in ofise yerleştirirdim ve onu ofis masasında ve sahasında pin-pon ve basketbol oynamaya teşvik ederdim.” DiyorOffice Snapshots’dan Stephen Searer.

Facebookun-Yeni-Ofisinin-Neye-Benzedigini-Merak-Edenlere-18

Bloguna“Aynı websitesindeki gibi son vuruşlarıçalışanların yapması amacı ile Ofiste de bazı duvarları beyaz bıraktık ve mekanı da tamamlamadık.” Yazmış Facebook Tasarımcılarından  Everett Katigbak

Öncesi ve sonrası fotoğrafları içinFacebook Sayfasını ziyaret edin.

||||| 0 ! |||||

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


*