Leckie Studio tarafından Slack Technologies ‘e Yapılan Yeni Ofis

Kanada, Vancouver merkezli iletişim tabanlı bir yazılım şirketi olan Slack Technologies için Leckie Studio tarafından yeni bir ofis dizayn edildi. Binanın orjinal karakterine sadık kalınarak bir yenileme çalışması yapıldı.

İç mekanlarda gün ışığından daha fazla faydalanabilmek için yapılan büyük pencereler ve duvarlardaki eski tuğlaların mekana kattığı endüstriyel formu yumuşatmak için yosun kaplı büyük bir duvar düzenlenerek mekana organik bir hava katması amaçlanmış.

İki kat merdivenler ve stadyum oturakları ile geniş aktivite alanına bağlanıyor.

Çalışma alanları arasında dikkat çeken kısımlar ise bireysel çalışmaya uygun tek kişilik küpler ve mobil toplantı salonları.


Fotoğraflar: Ema Peter

||||| 0 ! |||||

“Leckie Studio tarafından Slack Technologies ‘e Yapılan Yeni Ofis” için 1 cevap

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


*