Nico van der Meulen’den Abo Evi

Nico van der Meulen mimarlık ofisi, Güney Afrika’nın Limpopo şehrinde, Abo Evi adlı konutu tasarladı.

Sıcak tropik iklim koşullarından dolayı evin planı iki katına çıkartılmış. Doğal bir soğutma imkânı sağlamak üzere evin çeşitli bölümlerinde su ile ilişki kurulmuş ve evin geniş açıklıkları sadece kışın direk güneş görecek şekilde ayarlanmış.

Abo Evi’nde, iki taraflı geniş kütleler, çelik ve cam ile şekillendirilmiş. Konuta güzellik katan, etkileyici merdiven ise ile kat ile üst katı son derece zarif bir şekilde birbirlerine bağlıyorlar.

Dışarıdaki ahşap ile döşenmiş ve siyaha boyanmış yüzme havuzu ise evin yüzeyini yansıtarak, evin görünümüne güzellik katıyor.

M Square Lifestyle Design, konutun iç mekân tasarımlarını özgün ve yaratıcı fikirlerle donatarak, tasarlamış.

||||| 0 ! |||||

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


*