Studio Cittaarchitettura’dan Sulla Morella Evi

İtalyan mimarlık ofisi Studio Cittaarchitettura, İtalya’nın Castelnovo di Sotto kentinde, Morella nehri ve Roma yolu arasında Sulla Morella Evi adında bir konut tasarladı.

Modern, zarif, temiz çizgilerle tasarlanmış fakat bir o kadar da sade bir proje olan Casa Sulla Morella, geometrik yapıdaki verandası, geniş iç ve camlı alanları ve güneye bakan kapısı ile kış güneşinden yararlanırken, yaz güneşinden de korunabilecek şekilde konumlandırılmış.

Konut projesi, fotovoltaik güneş panelleri, yağmur suyu biriktirme ve kirli su temizle, kullanılmayan odaların ışıklarını otomatik kapatan elektrik sistemi, ısı sabitleyici gibi sürdürülebilir enerji ve yapı sistemleriyle donatılmış.

||||| 0 ! |||||

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


*