Studio Marco Piva’dan Como Gölündeki Villa

Studio Marco Piva, İtalya’nın meşhur Como gölünün kıyısında yer alan eski bir villanın içini ve dışını yeniledi.

Projenin ana teması konutun doğayla iç içe, son derece uyumlu bir şekilde tasarlanarak yenilenmesi oldu.

Evin çatısı komple değiştirildi, tüm zeminlerden, balkonlara ve terasa kadar konut, baştan sona yenilendi. Yeterli kalınlığı elde etmek için tüm duvar panoları yıkıldı. Yüzeyler, iç döşeme ve tüm duvarların tıraşlanması için uygun hale getirildi.

Projeninde, tasarlanan formal yapı ile dışçevrenin devamlılığını ön planda tutabilmek adına doğal, hafif elemanlar tercih edilerek, dış mekan ile iç mekan arasında maksimum uyum gösteren, sıcak ve şık bir yuva oluşturmaya gayret edilmiş.

||||| 0 ! |||||

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


*