Studio O+A’dan 395 Page Mill AOL ofisi

Studio O+A,  AOL Firmasının Palo Alto, Kaliforniya’daki ofis binası kompleksi içerisindeki kafe, spor salonu ve resepsiyon gibi alanları tasarladı.

Dış mekanla ve birbirleriyle bağları güçlendirilen alanlar, ‘kampüs’ ortamı mantığıyla yeniden ele alındı.

Şehirli ve kırsal atmosferin birleştirildiği iç mekan tasarımlarında, ahşabın sıcaklığı ve yuvarlak hatlı tasarımı tüm bu birbirlerinden bağımsız işletmeler arasında da büyük bir uyum yaratmış.

Tüm bu farklı işletmeler ve departmanlar bir çok ortak alanda kesişiyor ve aynı mekanda adeta organik, kendine yeten, değişime ayak uydurabilen ve dışarıyla bağımsız bir küçük şehir oluşturuyor.

||||| 0 ! |||||

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


*