Like Black Forest Cake: Black Wood House

The house is redesigned because the client wanted to move the living spaces to a more open and transparent spaces, in order to free some spaces in the old house. In order not to overload the foundations, the extension is connected to the existing house as a structurally light volume.

The house is among the trees and it makes you feel that you are in pure nature. Thanks to the design, the ordinary wood turns into an extraordinary thing.

The house, which is located among the shadows of the forest, plays with light and shadows.

Project Name: Black Wood House
Architect: Marchi Architects
Location: Normandy, France
Photography: Fernando Guerra / FG+SG

aol-marchi-architects-black-wood-house-08 aol-marchi-architects-black-wood-house-07 aol-marchi-architects-black-wood-house-06 aol-marchi-architects-black-wood-house-04 aol-marchi-architects-black-wood-house-03 aol-marchi-architects-black-wood-house-02 aol-marchi-architects-black-wood-house-01

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*