Russet Residence by Splyce Design

This project is located in West Vancouver on a steep site with mature cedar and douglas fir to the west and an ocean view to the south. The house responds to these conditions by nestling itself into the hill while also projecting out over it to maximize views and connectivity to the landscape.

aol-russet-residence-splyce-design (8)

Credits:
Design: Nigel Parish, Tomas Machnikowski, Michelle Bikic
Build: Powers Construction
Structural: WHM Structural Engineers
Building Envelope Engineer: JRS Engineering
Geotechnical Engineer: Davies Geotechnical
Photography: Ivan Hunter

aol-russet-residence-splyce-design (4) aol-russet-residence-splyce-design (3) aol-russet-residence-splyce-design (2) aol-russet-residence-splyce-design (5) aol-russet-residence-splyce-design (6) aol-russet-residence-splyce-design (15) aol-russet-residence-splyce-design (14) aol-russet-residence-splyce-design (13) aol-russet-residence-splyce-design (12) aol-russet-residence-splyce-design (11) aol-russet-residence-splyce-design (10) aol-russet-residence-splyce-design (9) aol-russet-residence-splyce-design (7)

Info&Images: Splyce

||||| 0 ! |||||

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*